Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدمات آنلاین سفر و خرید بلیط، یکی از خدماتی است که استفاده آنلاین آن گسترش زیادی پیدا کرده و بیشتر افراد را از مراجعه به آژانس‌ها و معطلی برای بررسی بلیت و هتل و دریافت پیشنهادها، بی‌نیاز کرده است. به عنوان مثال اگر قصد خرید بلیط قطار تهران بندرعباس یا هر مسیر دیگری را داشته باشید، دیگر نیازی به مراجعه حضوری برای خرید بلیط قطار ندارید و می‌توانید با چند کلیک، بلیط سفر خود را خریداری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به صورت کلی، خرید بلیط پرواز داخلی، پرواز خارجی، قطار، اتوبوس و حتی رزرو هتل‌های خارجی و خرید تور از خدمات اصلی وبسایت علی‌باباست که در وب‌سایت و اپلیکیشن آن در قالب تب‌های مجزا طراحی شده و کار خرید و رزرو را برای مخاطب سریع‌تر کرده است.

برای مثال، برای خرید بلیط اتوبوس تهران اهواز، کافی است وارد تب مربوطه شده و از گزینه‌های موجود، شهر مبدا، مقصد و تاریخ رفت را انتخاب کنید و در عرض چند ثانیه، بلیط اتوبوس شما آماده انتخاب و خرید است.

امکان چینش بلیط‌ها بر اساس کمترین و بیشترین قیمت و ساعت پرواز، قرار دادن فیلترهای سقف قیمت بلیط و حتی نوع وسیله سفر و شرکت مسافربری، این امکان را به مخاطب می‌دهد که مطلوب‌ترین گزینش خود را داشته باشد.

اما این همه‌چیز نیست! یکی از امکانات بسیار کاربردی اپلیکیشن و وب‌سایت علی بابا، منوی اطلاعات پرواز فرودگاه‌های کشور است که بیشتر مسافران و حتی افرادی که پیگیر وضعیت مسافران‌شان هستند از آن زیاد استفاده می‌کنند. علی‌بابا با قرار دادن این امکان در اپلیکیشن خود، مخاطبان را از مراجعه به وبسایت‌های متفرقه بی‌نیاز کرده و کافی است با انتخاب شهر مورد نظر، به راحتی پروازهای ورودی و خروجی را بررسی کرد.

استرداد بلیط هم یکی از امکانات علی بابا است. بدون هماهنگی و تماس تلفنی و ... با لمس دکمه قرمز رنگ استرداد بلیط، کل این فرایند زمان‌بر در کسری از ثانیه محقق می‌شود.

دسترسی به سوابق خرید، ذخیره اطلاعات مسافر برای تسهیل خریدهای بعدی، امکان شارژ آنلاین و استفاده از امتیازهای خرید، ذخیره و چاپ بلیط و ...، تجربه یک خرید آنلاین سریع و مطمئن را برای کاربر فراهم می‌کند. پس اگر قصد سفر به هر نقطه از کشور و جهان را دارید با نصب اپلیکیشن علی‌بابا، بی‌دغدغه برنامه‌ریزی کنید و با اطمینان از سفرتان لذت ببرید. شما می‌توانید برای خرید بلیط اتوبوس تهران یزد یا بلیط پروازهای داخلی و خارجی و همچنین بلیط قطار، بهترین شیوه خرید را انتخاب کنید.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟

هر چه تعداد صفرها مقابل قیمت غذاهای توی منو رستوران‌ها بیشتر می‌شود، بر تعداد آدم‌هایی که ترجیح می‌دهند به جای رستوران رفتن و خالی شدن جیب‌شان، از فروشنده‌های خیابانی غذا بخرند هم بیشتر می‌شود.

به گزارش مشرق، فروشنده‌هایی که کنار خیابان می‌ایستند و غذاهای بسته بندی شده و چیده شده داخل صندوق عقب ماشین را به نمایش می‌گذارند برای فروش. از قیمه و قورمه و کشک بادمجان بگیر تا کباب کوبیده و زرشک پلو با مرغ، در بساط این رستوران‌های خیابانی پیدا می‌شود، آن هم با قیمتی اقتصادی و منصفانه.

غذاها با عنوان «خانگی» یا «محلی» فروخته می‌شوند و عده زیادی هستند که مشتری این غذاها و فروشنده‌ها هستند، آن هم بدون اینکه بدانند این غذاها واقعا چطور و با چه نظارتی پخته و عرضه می‌شوند.

خیلی از این فروشنده‌ها به بهانه اینکه جنس ارزان‌تری به مردم بدهند، کیفیت را هم پایین می‌آورند، تقلب کرده یا به جای افزودنی‌های مجاز از رنگ و اسانس استفاده می‌کنند. آنها علاوه بر اینکه هزینه‌های اصلی مانند اجاره، مالیات، عوارض و سایر هزینه‌های جانبی را ندارند، بلکه سود خوبی هم از این راه کسب می‌کنند. در واقع این شغل برای بعضی آنقدر پردرآمد است که به گواه فیلمی که چندی قبل در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود با خودرو سوناتا در یکی از خیابان‌های شمال تهران اقدام به فروش غذای خانگی می‌کردند!

البته که وزارت بهداشت و شهرداری حواس‌شان به این فروشنده‌ها هست و به همین دلیل است که این خودروها جای مشخصی توقف نمی‌کنند تا درگیر جواب پس دادن به مأموران شهرداری و ناظران وزارت بهداشت نشوند.

در نهایت اینکه وزارت بهداشت خیلی جدی تأکید کرده از واحدهایی که آرم و نشان وزارت بهداشت ندارند یا از کسانی که در صندوق عقب خودرو غذا می‌فروشند، به هیچ عنوان خرید نکنید تا سلامتی‌تان به خطر نیفتد. اگر هم قصد دارید بیرون از خانه غذا بخورید، بهتر است به رستوران‌های معتبر سر بزنید، چون از قدیم گفته‌اند هر چقدر پول بدهید، آش می‌خورید!

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی و اسلامی /۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شروع مجلس جدید/خرج سفرهای استانی رئیسی چقدر شد؟
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • پس انداز به روش ژاپنی‌ها را یاد بگیرید
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • کنایه تن هاخ به مورینیو؛ کدام سرمربی حمایت بیشتری داشته‌ است؟
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟