Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@00:26:23 GMT

قطار، هواپیما یا اتوبوس؛ بهترین وسیله برای سفر به رشت

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۱۰۶۰۹

قطار، هواپیما یا اتوبوس؛ بهترین وسیله برای سفر به رشت

فرارو- رشت به خاطر آب و هوای خوبش، غذا‌های عالی که دارد، مردم مهربانش، فاصله نزدیکش با تهران و هزار یک عامل دیگر، جایگاه ویژه‌ای در بین گردشگر‌های ایرانی دارد. به خصوص وقتی که با بالا رفتن هزینه‌های سفر خارجی به دبی و استانبول، دیگر کمتر کسی خیال سفر خارجی به سرش می‌زند. جذابیت رشت تنها به توریستی بودن آن محدود نمی‌شود و اخیرا دانشگاه این شهر هم جایگاه مهمی در بین دانشجو‌ها پیدا کرده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود تغییرات قیمت‌ها باعث شده رسیدن به رشت به راحتی قبل نباشد. چراکه بلیت قطار تهران به مقصد رشت در سه ماه ۶۰ درصد بالا رفته، هزینه خرید بلیط رفت و برگشت هواپیما از مشهد به مقصد رشت به بالای یک میلیون تومان می‌رسد و خرید بلیط اتوبوس خرج ۱۰۰ هزار تومانی برای شیرازی‌ها دارد.
همزمان با آغاز سال ۹۸، قطار تهران رشت راه‌اندازی شد تا تهرانی‌ها علاوه بر خودرو شخصی، اتوبوس و هوپیما، بتوانند با خرید بلیط قطار راهی رشت شوند. در حالی که تنها سه ماه از حرکت اولین قطار تهران رشت می‌گذرد، در این بازه کوتاه قیمت بلیط قطار این مسیر تقریبا دو برابر شده. قیمت بلیط قطار تهران رشت آن اوایل تنها ۳۵ هزار تومان بود که با هزار و ۲۵۰ تومان خدمات ایستگاهی، مبلغ دریافتی از مسافر به ۳۶ هزار و ۳۰۰ تومان می‌رسید. با اینکه کیفیت قطار و خدمات ایستگاهی تغییری نسبت به فروردین‌ماه نداشته، قیمت بلیط قطار تهران رشت از اول تیرماه به ۵۵ هزار و ۵۰۰ تومان رسید تا در کنار خدمات ایستگاهی هزار و ۵۰۰ تومانی و تخفیف ۱۱ هزار تومانی، مبلغ دریافتی از مسافر به حدود ۴۶ هزار تومان برسد. هفته دوم تیرماه سومین تغییر در قیمت بلیط قطار تهران رشت اتفاق افتاد و تخفیف ۱۱ هزار تومانی بلیط‌ها حذف شد تا مبلغ دریافتی از مسافر به ۵۷ هزار تومان برسد. این یعنی در مدت کوتاهی از راه‌اندازی قطار تهران رشت، بدون اینکه تغییری در کیفیت قطار‌ها اتفاق بیافتد، قیمت بلیط این قطار ۵۸ درصد افزایش پیدا کند و دیگر سفر به رشت به همین راحتی‌ها نباشد.
شاید بخواهید از مسیر جاده به رشت برسید. در چنین حالتی برای خرید بلیط اتوبوس تهران رشت باید ۴۲ هزار تومان هزینه کنید. اگر بخواهید از شیراز با اتوبوس به رشت برسید، هزینه بلیط اتوبوس VIP به ۱۱۳ هزار تومان می‌رسد. هزینه سفر به رشت با اتوبوس از مبدا اصفهان تقریبا ۷۶ هزار تومان است و بیشترین قیمت برای بلیط اتوبوس به مقصد رشت مخصوص مشهدی‌ها است که برای خرید بلیط چنین سفری باید ۱۳۰ هزار تومان هزینه کنند.
اگر بخواهید با هواپیما به رشت بروید هزینه سفر خیلی بیشتر می‌شود. با اینکه هواپیما در کمترین زمان و یک ساعته شما را به رشت می‌رساند، قیمت آن بالا است. برای خرید بلیط هواپیما تهران- رشت، باید رقمی حدود ۳۰۰ هزار تومان پرداخت کنید. حداقل هزینه برای خرید بلیط هواپیما تهران رشت در اواسط هفته به ۲۶۰ هزار تومان می‌رسد، اما اگر بخواهید آخر هفته سفر کوتاهی به رشت داشته باشید، باید حدود ۴۸۰ هزار تومان برای خرید بلیط رفت و ۳۶۰ هزار تومان برای خرید بلیت برگشت هزینه کنید تا مجموع هزینه سفر برای شما به رقمی حدود ۸۴۰ هزار تومان برسد که بعید است برای یک سفر کوتاه دو روزه آنچنان به صرفه باشد. قیمت بلیت هواپیما به مقصد رشت از دیگر شهر‌ها بیشتر از تهران است. برای مثال قیمت بلیط هواپیما از شیراز به رشت حدود ۵۰۰ هزار تومان است و برای یک سفر رفت و برگشت از شیراز به رشت باید حدود یک میلیون تومان هزینه کنید. برای مشهدی‌ها هزینه تهیه بلیط هواپیما به رشت در آخری هفته به ۶۸۰ هزار تومان می‌رسد و این یعنی یک سفر رفت و برگشت رشت حدود یک میلیون و ۳۶۰ هزار تومان برای شهروندان مشهد هزینه دارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: راهنمای خرید سفر داخلی سفر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۰۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟

 به گزارش تابناک، همشهری آنلاین نوشت:  یکی از نخستین شغل هایی که بعد از ورود اتومبیل به تهران رونق گرفت یخ‌فروشی بود. یخ‌فروش‌ها افرادی بودند که معمولا انتهای گاراژها را برای کسب و کارشان انتخاب می کردند و در ۶ ماه ابتدایی سال با فروش‌یخ به مسافران اتوبوس‌های برون‌شهری درآمد کسب می کردند.

 

داریوش شهبازی، تهران‌پژوه، شوفری را یکی از پررونق‌ترین مشاغل پایتخت در عهد قاجار و پهلوی اول می‌داند: «مسافرت با اتوبوس در تهران قدیم چندان هم بی‌دردسر نبوده و به همین خاطر شوفرها بابت عبور و مرور در جاده های پرخطر و رانندگی با اتوبوس های دنده‌ای دستمزد کلانی دریافت می کردند. وقتی تازه اتومبیل به خیابان های تهران راه پیدا کرده بود، برخی راننده ها ماهانه بین ۳۰ تا ۴۰ تومان حقوق می گرفتند که با حقوق برخی مقامات لشکری و کشوری برابر بود. ماجرا از این قرار بود که رجال مملکتی مثل وثوق‌الدوله به راحتی از اروپا ماشین وارد می کردند، اما رانندگی بلد نبودند و باید راننده استخدام می کردند. شوفرها یا همان رانندگان اتوبوس هم وضع خوبی داشته اند و حقوق شان کمتر از خلبان ها نبوده است. آنها بابت رانندگی در جاده های ناامن دستمزد خوبی می گرفتند و کافه ها و قهوه‌خانه های بین‌جاده‌ای به رایگان از آنها پذیرایی می کردند. نقل است که برخی شوفرها، علاوه بر وعده ناهار یا شام، با چای و تریاک مجانی پذیرایی می شدند.»

 

پارکابی یکی دیگر از شغل هایی بود که بعد از پیدایش اتومبیل در تهران رونق گرفت. وظیفه شاگردشوفر این بود که در طول مسیر، سرشان را از پنجره بیرون می کردند و با صدای بلند عابران را به میدان گمرک یا میدان سپه قدیم فرامی‌خواندند تا سوار اتوبوس شوند. شهبازی درباره سایر مشاغلی که در آن برهه رونق گرفت می گوید: «وقتی تعداد سوانح رانندگی در تهران زیاد شد، آرام‌آرام سر و کله افرادی که خودشان را صافکار و نقاش ماشین معرفی می کردند پیدا شد. این افراد داخل گاراژها مشغول به کار می شدند. فروش لوازم یدکی هم در خیابان امیرکبیر رونق گرفت و مکانیک ها مسئولیت تعویض و تعمیر قطعات اتومبیل را بر عهده داشتند.»

با تاسیس تعاونی های مسافربری برون‌شهری در اواخر دهه ۶۰، کسب و کار گاراژدارها از رونق افتاد و بخش قابل اعتنایی از مسافران خود را از دست دادند. آنها در نبرد نابرابر با تعاونی های نوظهور به شیوه های جدید متوسل شدند تا جایگاهشان را از دست ندهند. گاراژدارها که موقعیتشان به خطر افتاده بود، بخشی از فضای داخل گاراژها را به مکانیکی، صافکاری، رنگ‌کاری و ... اختصاص دادند و این گونه بود که این مشاغل در تهران رونق گرفت.

دیگر خبرها

  • قیمت‌های نجومی اجاره ماشین عروس!
  • در این هتل‌ها اقامت نکنید!
  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟
  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • خرید باسکول دقیق و اصل
  • ترجیح اتوبوس‌های برقی برای چیست؟
  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)