Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه با گسترش فناوری و روی آوردن مردم به خرید های آنلاین شاهد افزایش چشمگیر خریدهای اینترنتی هستیم.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بازارگاه، خریدهای اینترنتی با وجود مزایای بسیاری که برای کاربر دارند از نظر امنیت پایین هستند و شما می بایست دقت لازم را در خرید از سایت‌ها داشته باشید و تنها از سایت‌هایی خرید آنلاین انجام دهید که دارای نماد اعتماد الکترونیکی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که امروزه سارقان بسیاری از طریق فیشینگ اقدام بر ربودن رمز دوم کاربران و خالی کردن حسابشان می کنند. سایت فروش بلیط اتوبوس بازارگاه دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره است که امنیتی کامل را در هنگام خرید بلیط اتوبوس در اختیار شما قرار می‌دهد.

بدلیل افزایش امنیت در خرید های اینترنتی، جلوگیری از سو استفاده های احتمالی و آسودگی خیال شما خریداران، بانک‌ها برای رفع این موضوع دست به کار شدند و از اول دی ماه استفاده از رمز یکبار مصرف را در خریدهای آنلاین الزامی خواهند کرد. از این تاریخ به بعد شما بدون داشتن رمز یک بار مصرف قادر به خرید اینترنتی با استفاده از کارت خود نخواهید بود. بنابراین طبق هشدارهای درگاه های بانکی، تا اول دی ماه می توانید از رمز دوم کارت خود برای خرید اینترنتی استفاده کنید.

آیا می دانید رمز یک بار مصرف چیست؟

در گذشته شما برای کارت های خود رمز دوم می گذاشتید و پس از آن با استفاده از این رمز  و شماره کارت می توانستید خرید آنلاین داشته باشید. امنیت رمز دوم بسیار پایین بود و اگر کسی رمز دوم شما را می فهمید به راحتی می توانست از حساب شما پول برداشت کند. برای حل این مشکل که رمز دوم شما به راحتی در اختیار دیگران قرار نگیرد و حتی اگر قرار گیرد دیگر هیچ اعتباری برای استفاده و خالی کردن حساب شما نداشته باشد رمز یک بار مصرف بهترین راه حل است. رمز یک بار مصرف رمزی است که شما تنها یک بار در خرید می توانید از آن استفاده کنید و پس از یک بار استفاده منقضی می شود.

چگونه رمز یک بار مصرف دریافت کنم؟

نگران نباشید. برای دریافت رمز یک بار مصرف لازم نیست که مرتب به بانک مراجعه کنید شما با فعال کردن رمز یک بار مصرف کارت خود می توانید بسته به این که از کارت چه بانکی استفاده می کنید رمز بگیرید. بسته به بانک صادرکننده کارت خود اپلیکیشن مربوط به تولید رمز را در سایت بانک مربوطه دانلود و روی گوشی خود نصب کنید. برای فعال سازی این اپلیکیشن تنها لازم است یک بار به بانک مراجعه کرده و رمز یکبار مصرف خود را فعال کنید. پس از آن می توانید به راحتی در هر بار خرید اینترنتی با این اپلیکیشن رمز یک بار مصرف را دریافت کنید. همچنین می توانید با مراجعه به بانک صادر کننده کارت خود درخواست رمز یکبار مصرف را دهید، بعضی از بانک‌ها به صورت پیامکی نیز خدمات رمز یکبار مصرف را ارائه می دهند تنها کافیست شما از طریق دستگاه‌های عابر بانک درخواست رمز یکبار مصرف دهید و شماره تلفن معتبر از خود وارد کنید.

چگونه با رمز یکبار مصرف از سایت بازارگاه بلیط اتوبوس بخرم؟

برای خرید بلیط اتوبوس توسط سایت و اپلیکیشن بازارگاه مراحل خرید مانند گذشته است. تنها تفاوت در رمز دوم شماست. شما باید در هنگام اتصال به درگاه و پرداخت مبلغ، از رمز یک بار مصرف استفاده کنید و با آن هزینه بلیط اتوبوس مورد نظرتان را پرداخت کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازارگاه خرید بلیط اتوبوس رمز یکبار مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۶۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!

آفتاب‌‌نیوز :

کلانشهر تهران بر اساس برآورد سال ۲۰۱۸ سازمان ملل، سی‌وچهارمین شهر پرجمعیت جهان شناخته می‌شود که همین امر، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق شهرداری برای انجام امور شهری است. طی سال‌های اخیر، استفاده از اتوبوس‌های شهری (BRT) برای مردم این کلانشهر به یک معضل اساسی تبدیل شده است و ساعات پیک شلوغی باید در صف‌های طویل ایستگاه‌ها، چشم‌انتظار اتوبوس‌های فرسوده نشست.

کار به جایی رسیده که مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، طی روز‌های اخیر در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کلانشهر تهران تا افق سال ۱۴۰۴ نیاز است.» البته چمران در اولین جلسه امسال شورای شهر تهران پس از اعلام احداث مسجد در پارک قیطریه، از انعقاد قرارداد واردات دو هزار دستگاه اتوبوس برقی با یک شرکت چینی خبر داد که جزئیات این قرارداد تا حدودی نامشخص بود.

به دلیل مشکلات اقتصادی موجود طی سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری مورد نیاز در سیستم اتوبوس‌رانی تهران انجام نگرفته و همین امر باعث می‌شود به سرمایه‌ای عظیم و سرعت عمل بالا برای نوسازی این سیستم فرسوده نیاز باشد.

در چند ماه گذشته گله‌مندی شهرداری تهران و خودروسازان داخلی از یکدیگر بار‌ها به گوش رسیده است؛ از ادعای شهرداری مبنی بر بدقولی ایران‌خودرو دیزل در تحویل اتوبوس‌ها گرفته تا افشاگری علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، در مورد پرداخت‌های شهرداری به این شرکت.

عظیمی در بهمن ۱۴۰۲ گفت: «۴۰ دستگاه اتوبوس برقی به شهرداری تهران تحویل داده شد و قرار بود ۲۰۰ میلیارد تومان به ایران‌خودرو پرداخت کنند که ریالی به صورت نقدی پرداخت نشد. شهرداری به جای پول، ملک به ایران‌خودرو داده که آن را هم فروخته‌اند. یعنی شهرداری فروش اموال غیر کرده و تخلف صورت گرفته که مدارک آن موجود است.»

مطالعه بیشتر: مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
همین کش‌وقوس‌های میان یک نهاد دولتی و خودروساز دولتی باعث شد شهرداری بهانه لازم را برای انعقاد قرارداد با طرف چینی به دست آورد. قراردادی که بعد‌ها مشخص شد به جای عقد با یک خودروساز چینی، با شرکت ساختمان‌سازی بسته شده و یک ایراد اساسی دارد. اما سوال اصلی این است که دلیل عقد چنین قرارداد پرشتابی چه بود که شهرداری تهران حتی رغبتی به خرید مستقیم اتوبوس‌ها از خودروساز چینی نداشت؟

محمود خاقانی، تحلیلگر حوزه انرژی، در گفتگو با تجارت‌نیوز اعلام کرد: «شهردار تهران با انعقاد قرارداد ۲.۵ میلیارد یورویی با یک شرکت چینی که در حوزه ساختمان فعالیت می‌کند، اقدام به خرید اتوبوس کرده و وزارت صمت در شرایطی که کمبود برق و بنزین وجود دارد، از این طرح حمایت کرده و قرار است هزاران دستگاه اتومبیل دوگانه‌سوز برقی و بنزینی وارد کنند.»

او ادامه داد: «قرارگاه خاتم‌الانبیا با یک شرکت چینی که در کار تجارت نفت خام است بیش از سه میلیارد یورو قرارداد بسته تا فاز دو فرودگاه امام خمینی را بسازند. خرید اتوبوس برقی از شرکت ساختمانی با کیفیت نامعلوم منجر به هزینه میلیون‌ها یورو می‌شود که نتیجه آن مشخص نیست. شهردار در پارک‌ها مسجد می‌سازد تا توجه مردم از موضوع خرید اتوبوس‌ها به نگرانی بابت قطع درختان منتقل شود.»

اکنون پس از حاشیه‌های بسیار و واکنش‌هایی که این قرارداد برای شهرداری تهران به دنبال داشت، بنر‌های تبلیغاتی در جای‌جای شهر نصب شده است تا قرارداد دو میلیارد یورویی خرید اتوبوس از شرکت ساختمان‌سازی چینی را موجه نشان دهد. نمونه‌ای از این بنر را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

سوال اساسی دیگر این است که با توجه به عملکرد گذشته، که می‌توان گفت آماده‌سازی زیرساخت خودرو‌های برقی تهران در ۶ ماه آینده چندان ممکن نیست، آیا پای مافیای خودرو در میان بود که چنین قراردادی با مشکلات حقوقی و چنین باعجله بسته شد؟ برای پاسخ به این سوال‌ها باید منتظر عملکرد ۶ ماه آینده این نهاد‌های دولتی بود. هرچند در موارد مختلف گذشته، همچون واردات خودرو‌های سواری، بار‌ها عملکرد وزارت صمت زیر سوال رفته است.

منبع: تجارت نیوز

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲ جاعل سابقه‌دار در کرمانشاه
  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید
  • ترجیح اتوبوس‌های برقی برای چیست؟
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند