Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@16:51:39 GMT

خرید آنلاین بلیط اتوبوس منتفی خواهد شد؟

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۹۳۲۲

خرید آنلاین بلیط اتوبوس منتفی خواهد شد؟

ایران اکونومیست- انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های مسافربری اتوبوسی تهران مبنی بر کاهش پورسانت فروش اینترنتی گمانه زنی ها در خصوص توقف فروش اینترنتی بلیط های اتوبوس را افزایش داده است.

 انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های مسافربری اتوبوسی تهران طی تصمیمی پورسانت فروش اینترنتی را به ۲ درصد کاهش داده است و سهم شرکت‌های تامین کننده زیرساخت فروش اینترنتی یک درصد و سهم سایت‌های کاربرپسندی مانند علی‌بابا، مستربلیط، آپ و … تنها یک درصد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته شرکت های خدمت دهنده آنلاین هزینه باربری و ارائه دهی خدمات به مسافران به قدری است که کارمزد یک درصد دیگر جذابیتی برای آنها ندارد و این شرکت ها ترجیح می دهند از خیر فروش بلیط اتوبوس بگذرند؛ گفتنی است که در صورتی که این اتفاق رخ دهد مسافران می بایست مانند گذشته برای مسافرت با اتوبوس اقدام کنند.

سفرها با استفاده از اتوبوس در گذشته و قبل از روی کار آمدن شرکت های فروش آنلاین بلیط به این شکل بوده است که افرادی که قصد سفر داشته اند راهی ترمینال شده و آنجا اگر می توانستند بلیطی را تهیه می کردند و اگر مسافران همیشگی بودند از طریق برقراری تماس با تعاونی ها و یا پیدا کردن افرادی آشنا در ترمینال بلیط را تهیه می کردند و راهی سفر می شدند و با روی کار آمدن شرکت های خدمات دهی آنلاین کار برای مسافر راحت تر شده و با رزرو صندلی نه تنها از شلوغی ترمینال ها کاسته شده است بلکه درگیری رانندگان و مسافران نیز بسیار کمتر شده است.

با همه اینها به نظر می رسد که با تصمیم اخیر انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های مسافربری اتوبوسی تهران تهیه بلیط به روش سنتی دوباره در کشور رایج شود و نظم فعلی در ترمینال ها را بر هم زند و بر بار ترافیکی نیز بیافزاید؛ گفتنی است که این تصمیم در حالی در این انجمن گرفته شده است که با نزدیک شدن به تعطیلات سال نو بر تعداد مسافرت ها و مسافران افزوده خواهد شد.

یکی از چهار شرکت اصلی تامین کننده زیرساخت اینترنتی فروش بلیط گفته است که از امروز کارمزد آنها از فروش بلیت اتوبوس یک درصد خواهد بود و این کارمزد قبلا بین ۳ تا ۵ درصد بوده است؛ این شرکت‌های پرووایدر در واقع واسطه‌هایی هستند بین تعاونی‌های مسافربری و فروشنده‌های آنلاین و ظرفیت‌ها را از تعاونی‌ها گرفته و به فروشنده‌ها می‌دهند و خودشان هم درصدی کارمزد دریافت می‌کنند.

خرید آنلاین بلیط اتوبوس منتفی خواهد شد؟

علیرضا پاک فطرت، نماینده مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین در این خصوص گفت: اگر مردم بتوانند بلیط را اینترنتی تهیه کنند بسیار عالی است چراکه بار ترافیک کاهش پیدا می کند و در وقت مردم صرفه جویی می شود و مردم می توانند بهتر برای آینده تصمیم گیری کنند اما اینکه سهمیه بلیط فروشی های اینترنتی چند درصد باشد باید مورد بررسی قرار گیرد اما این امتیاز را نباید از مردم گرفت و بلیط فروشی اینترنتی یک کار حداقلی برای رفتن به سمت شهرهای الکترونیک است.

وی در ادامه افزود: مصرف کنندگان که مردم هستند و خدمات دهندگان باید راضی باشند و متولیان امر باید در این خصوص تصمیم گیری کنند و تصمیمات ناگهانی هم مردم را در زحمت می اندازند و هم افرادی را که از این طریق مشغول به فعالیت هستند و درآمدزایی می کنند دچار مشکل خواهند شد.

نگارعلی_

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فروش اینترنتی یک درصد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود

به گزارش همشهری آنلاین؛ مهدی علیزاده درباره تکمیل و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی گفت: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری ۸۲۶ اتوبوس وارد پایتخت شده است. تا پایان اردیبهشت ماه شرکت اسنا ۶۰ دستگاه و تا پایان خرداد شرکت عقاب ۲۰۰ دستگاه اتوبوس را تحویل ما می دهند. با این حساب ۲۶۰ اتوبوس داخلی به میزان ذکر شده اضافه خواهد شد.

او در ادامه اظهار کرد: این روند را تا پایان شهریور ادامه خواهیم داد و به این ترتیب تعداد اتوبوس ها حدودا به بالای ۱۵۰۰ اتوبوس می رسد.

علیزاده با بیان اینکه این اتوبوس ها همگی شماره گذاری شده اند، تاکید کرد: فقط ۹۷ دستگاه اتوبوس که از سمت وزارت کشور به ما تحویل داده شده است پلاک گذاری نشده بود که با هماهنگی راهور شماره گذاری شده و در خطوط جاری کردیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه عنوان کرد: بنابراین هیچ اتوبوس بدون پلاکی نداریم که به بهانه پلاک متوقفش کنیم.

او درباره مهندسی خطوط سطح پایتخت نیز بیان داشت: مهندسی خطوط را آغاز و برنامه ریزی کردیم تا در تعدادی از خطوط که از نظر بار مسافر احتیاجی به اتوبوس ندارند مینی بوس جایگزین کنیم تا در خطوط پر ازدحام اتوبوس بیشتری داشته باشیم.

علیزاده گفت: این اقدام را در نزدیک ۵۰ خط انجام دادیم.

او در پایان با اشاره به راه اندازی تعمیرگاه مخصوص اتوبوس های برقی در تهران، خاطرنشان کرد: قرار است تا با ۲ شرکت عقاب و اسنا به مذاکره بپردازیم تا خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی را به شرکت های داخلی واگذار کنیم.

کد خبر 850334 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهردارى تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • ترجیح اتوبوس‌های برقی برای چیست؟
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران