Web Analytics Made Easy - Statcounter

در میان هریک از این گروه‌ها که قرار بگیرید، با وجود خرید بلیط اتوبوس با اسنپ می‌توانید ساده و سریع برای سفرتان برنامه‌ریزی کنید. خرید اینترنتی بلیط اتوبوس نمی‌گذارد که آب هم در دلتان تکان بخورد. ساده و سریع آماده سفر شوید.

چطور با خرید بلیط اتوبوس آنلاین در زمان صرفه‌جویی می‌کنیم؟

اسنپ سوپراپلیکیشنی برای رفاه حال کاربرانش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای سفرکردن با اتوبوس هم خدماتی ارائه می‌کند که کارشان راحت شود و سفرشان دل‌پذیرتر. شاید فکر کنید که چنین خدماتی مخصوص افرادی است که مدام با اپلیکیشن‌های مختلف کار می‌کنند و با دنیای فناوری آشنایی دارند اما واقعیت این است که خرید بلیت اتوبوس با اسنپ کار بسیار ساده‌ای است و همه می‌توانند به‌راحتی از پس آن برآیند و در وقت خود صرفه‌جویی کنند. چرا از صرفه‌جویی در زمان حرف می‌زنیم؟ کدام مزایای خرید بلیط اتوبوس با اسنپ باعث می‌شوند در زمان صرفه‌جویی کنیم؟

۱. سادگی فرایند فروش بلیط اتوبوس

همان‌طور که گفتیم، فرایند خرید بلیط اتوبوس آنلاین ساده است. چند مرحله را که طی کنید، بلیط برایتان صادر می‌شود. اطلاعات فرستاده‌شده به تلفن همراه‌تان را نگه دارید و چند دقیقه قبل از زمان سفر، آن را به دفتر اتوبوس‌رانی اطلاع بدهید. بلیط کاغذی برایتان صادر می‌شود و با گرفتن بلیط اتوبوس به‌سادگی سوار اتوبوس می‌شوید.

۲. خرید بلیط اتوبوس در هر زمانی

با مراجعه به سایت یا اپلیکیشن اسنپ در هر ساعتی از شبانه‌روز بلیط بخرید. لازم نیست که به مراکز حضوری مراجعه کنید. شب است و دیروقت؟ صبح زود است و دفاتر فروش حضوری بسته‌اند؟ اصلا جای نگرانی نیست. با خرید بلیط اتوبوس اینترنتی کارتان را راه بیندازید و برای سفرتان زودتر برنامه‌ریزی کنید.

۳. حق انتخاب از میان گزینه‌های متنوع با اسنپ اتوبوس

شما می‌توانید با خرید بلیط از اسنپ اتوبوس دلخواه و ساعت سفر از ترمینال‌های مختلف را بررسی کنید. حتی می‌توانید شماره صندلی‌تان را هم خودتان انتخاب کنید. داشتن حق انتخاب و بررسی تمام گزینه‌های موجود به‌طور هم‌زمان امکان خوبی است که برنامه‌ریزی برای سفر را راحت‌تر می‌کند. برای مثال، ببینید که قیمت بلیط اتوبوس VIP چقدر است یا شرایط و امکانات هر اتوبوس چیست.

۴. بررسی سریع‌تر امکان خرید با تخفیف بلیط اتوبوس

به‌طور عادی، با خرید بلیت حضوری به شما تخفیفی داده نمی‌شود اما با خرید بلیط اتوبوس اسنپ می‌توانید تخفیف هم بگیرید. این خریدها برایتان امتیاز هم به‌همراه می‌آورند. از امتیازات‌تان در باشگاه مشتریان برای رزرو بلیط اتوبوس با تخفیف در سفرهای بعدی استفاده کنید.

۵. استرداد بلیط اتوبوس

گاهی بعد از خرید بلیط اتوبوس متوجه می‌شوید که باید سفرتان را لغو کنید. در چنین موقعیت‌هایی، اسنپ بلیط‌تان را پس می‌گیرد. دقت کنید که از چه تعاونی و شرکت اتوبوس‌رانی بلیط خریده‌اید. قوانینش را مرور کنید و بلیط را برگردانید. البته همیشه حواستان باشد که در همان ابتدای خرید، قوانین مربوط به لغو بلیط و نحوه استرداد بلیط اتوبوس شرکت‌های مختلف را بخوانید و بدانید که در صورت کنسلی بلیط اتوبوس چقدر از هزینه پرداختی‌تان کسر می‌شود.

۶. امکان تماس با پشتیبانی

اگر با اسنپ تریپ اتوبوس را برای سفر انتخاب کرده‌اید، از کمک تیم پشتیبانی هم می‌توانید استفاده کنید. این تیم به پرسش‌هایتان درباره خرید بلیط انلاین اتوبوس پاسخ می‌دهد و به مشکلات‌تان در فرایند خرید رسیدگی می‌کند. پس نگران نباشید و فکر نکنید که اگر در کنسل کردن بلیط اتوبوس اینترنتی یا موارد دیگر دچار مشکل شوید، کسی پاسخ‌گو نیست. اسنپ همیشه در کنارتان است تا تجربه‌های شیرینی برایتان رقم بخورد.

۷. بهره‌مندی از بیمه سفر

هزینه‌ای که برای خرید بلیط انلاین اتوبوس می‌پردازید، شامل بیمه مسافرتی هم می‌شود. یادتان باشد که برای مشمول بیمه‌شدن، نام مسافر در بلیت مطابق با شناسنامه‌اش باشد.

از کجا بلیط اتوبوس بخریم و چگونه؟

با مرور مزایای فروش آنلاین بلیط اتوبوس برای خرید متقاعد شده‌اید و می‌پرسید که چطور بلیط اتوبوس بگیریم؟ به اپلیکیشن یا سایت اسنپ مراجعه کنید و طی مراحلی ساده، بلیت‌تان را بخرید:

پس از ورود به سوپراپلیکیشن اسنپ یا سایت آن، گزینه «بلیط سفر» را انتخاب کنید؛ گزینه «اتوبوس» را انتخاب کنید؛ مبدأ، مقصد، تاریخ سفر را مشخص کنید تا فهرست گزینه‌های در دسترس در شرکت‌های اتوبوس‌رانی را ببینید؛ نام تعاونی‌ها، قیمت‌ها، ظرفیت اتوبوس‌ها و ساعت و تاریخ حرکت را مرور کنید؛ گزینه مناسب را انتخاب کنید و بلیت اتوبوس را بخرید.

دقت کنید که فیلترهایی هم برای انتخاب ساده‌تر گزینه مناسب در اختیارتان قرار دارد. فیلترهایی مانند:

ارزان‌ترین بلیط اتوبوس اسنپ گران‌ترین بلیط بیشترین تخفیف اتوبوس اسنپ زودترین و دیرترین ساعت حرکت.

گزینه موردنظرتان را انتخاب کنید و هزینه بلیط اتوبوس را به‌طور آنلاین بپردازید. قبل از سفر به دفتر اتوبوس‌رانی مراجعه کنید و نسخه کاغذی را تحویل بگیرید. شاید بپرسید که برای خرید بلیط اتوبوس چه مدارکی لازم است ؟ برای خرید به مدرک خاصی نیاز ندارید اما هنگام سوارشدن باید نسخه کاغذی بلیط و کارت شناسایی داشته باشید.

در آخر

یادتان باشد که امکان تعویض بلیط اتوبوس وجود ندارد. اگر به هر دلیلی به سفر نمی‌روید یا تاریخش جابه‌جا شده، باید با لغو بلیط اینترنتی اتوبوس برای مقصد یا تاریخ جدید سفرتان دوباره خرید کنید.

برای خرید بلیط اتوبوس مشهد تهران یا شهرهای دیگر ایران مانند شیراز، تبریز و... از خدمات اسنپ استفاده کنید. بلیط اتوبوس ارزان و با تخفیف بخرید و مدیریت و برنامه‌ریزی برای سفر را ساده و سریع پیش ببرید. اسنپ به‌دنبال راحتی و رفاه کاربرانش است و دست‌شان را برای برنامه‌ریزی بهتر کارهای مختلف می‌گیرد. عالی است، نه؟

کد خبر 1632121

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خرید بلیط اتوبوس اتوبوس با اسنپ بلیط اتوبوس انتخاب کنید خرید بلیط اتوبوس رانی برنامه ریزی برای خرید صرفه جویی برای سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین

تحقیر تولید داخلی، دقیقا در همان سال‌هایی که به نام حمایت از تولید داخلی نامگذاری می‌شوند آن هم توسط نهادی عمومی و نزدیک به دولت که شعار انقلابی می‌دهد، برای بسیاری عجیب بوده و این سوال را ایجاد کرده است که جایگاه کار و دسترنج نیروی کار ایرانی برای مسئولان مختلف تا چه اندازه اهمیت دارد؟

به گزارش ایلنا، افزایش حرف و حدیث‌ها درباره واردات برخی محصولات خارجی به کشور و از جمله محصولات خودرویی و دیزلی در روزهای اخیر بسیار حاشیه برانگیز شده است؛ این حاشیه‌ها تا به آنجا ادامه داشت که شهرداری تهران به‌عنوان یکی از نهادهای سفارش‌دهنده و مصرف‌کننده خودرو (و خودروهای دیزلی مثل اتوبوس، مینی‌بوس و…) به حامی واردات تبدیل شد.

گفتگوها و بحث‌های تحلیل‌گران در نقد اقدام شهرداری تهران و از جمله دیدگاه علیرضا زاکانی (شهردار تهران) تا آنجا پیش رفت که بازوهای تبلیغاتی و فرهنگی شهرداری در تهران اخیرا در اقدامی به دفاع از تصمیم این مجموعه برای واردات محصولات خودرویی و دیزلی از کشورهایی مثل چین، اقدام به نصب بنرها و تابلوهای تبلیغاتی در محیط‌هایی چون مترو کرده است.

چنین اقداماتی که همراه با تحقیر تولید داخلی، دقیقا در همان سال‌هایی که به نام حمایت از تولید داخلی نامگذاری می‌شوند آن هم توسط نهادی عمومی و نزدیک به دولت که شعار انقلابی می‌دهد، برای بسیاری عجیب بوده و این سوال را ایجاد کرده است که جایگاه کار و دسترنج نیروی کار ایرانی برای مسئولان مختلف تا چه اندازه اهمیت دارد؟

روی بنر تبلیغاتی شهرداری در ایستگاه‌های مترو که در توضیح و تبیین علت خرید محصول از خارج طراحی شده است، در پاسخ به سوال «چرا خارجی خریدیم؟» و دفاع از تجهیز ناوگان حمل و نقل با محصولات وارداتی از چین نوشته شده است: «قیمت پایین‌تر نسبت به مدل مشابه ایرانی»، «توان شرکت چینی در تامین نیاز تهران در فرصت شش ماهه»، «سرعت لاک‌پشتی خودروسازان داخلی در ساخت»، «نیاز فوری و حیاتی تهران به ناوگان حمل و نقل عمومی جدید»، «کاهش آلودگی هوای پایتخت با ورود سریع ناوگان برقی» و «کاهش مصرف بنزین با اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی در کشور»!

این ادعاها البته اغلب در مصاحبه با برخی شرکت‌های خصوصی و دولتی تولیدکننده داخلی رد شده است. بسیاری از این کارفرمایان به این دلیل که همچنان با برخی ارگان‌های دولتی و برخی شهرداری‌ها قرارداد داشتند و یا در آینده امید به بسته شدن قرارداد داشتند، از پاسخ مستقیم به این ادعاها خودداری کردند. اما در مجموع اغلب ادعاهای فنی و اقتصادی چاپ شده توسط شهرداری روی این بنر توسط آنان رد شده است.

با این حال، باید دید که علت اساسی چنین رویکردی چیست؟ اگر مسئله نوعی تعامل دستگاه سیاست خارجی برای گرفتن مابه‌ازای فروش نفت در قالب تهاتر محصول باشد، این امر با بیان صادقانه به تولیدکننده، کارگر، کارفرما و شهروند ایرانی قابل پذیرش‌تر است؛ اما استدلال‌ها و نحوه مواجهه به نظر تحلیلگران صنعت خودرو و روابط کار، نوعی خودتحقیری تولید داخلی محسوب می‌شود.

ظرفیت تولید داخلی وجود دارد دولتی‌ها ابتدا بدهی خود به تولیدکننده را بدهند!

در رابطه با این موضوع برخی کارفرمایان تصویری از بالا را برای مخاطبان فراهم می‌کنند. برای مثال بهرام شهریاری (عضو هیات مدیره انجمن قطعه‌سازان خودروی ایران) پیرامون تبلیغات اخیر شهرداری روی بحث واردات و در پاسخ به ادعاهای مطرح شده از سوی آن‌ها می‌گوید: ما تولیدکنندگان داخلی چه در حوزه خودروی شخصی و چه خودروهای ناوگان عمومی و دیزلی، هم ظرفیت و هم توانایی بالفعل تولید و تامین نیاز داخلی را داریم؛ اما چیزی که وجود ندارد مدیریت است!

وی افزود: این همت و این برنامه در کشور وجود ندارد که طی یک فرآیند سفارش‌دهی از پیش و با فراهم کردن شرایط تولید، نیاز از داخل تامین شود. ما بارها گفتیم و این را مطرح کردیم که تا صنعت خودروی کشور در انحصار دولت است و دولت اجازه ندهد دیگر فعالان نیز در عرصه‌های مختلف آن ورود کنند، اتفاق خاصی در این حوزه رخ نخواهد داد. تمام ناتوانی‌ها ناشی از این انحصارطلبی دولت در حوزه خودرو است.

شهریاری ادامه داد: نوسانات قیمت ارز و مباحثی مانند این باعث اخلال در کار تولید کارفرمایان بخش قطعه‌سازی و خودروسازی کشور شده است. برای مثال ما سفارش قطعات اتوبوس را با آخرین کیفیت دریافت می‌کنیم و امکان تولید آن را نیز داریم، اما به محض سفارش برخی اقلام وارداتی و یا حتی داخلی که تا حدی تابع نرخ ارز است، تا زمان مونتاژ و تولید کار چندین بار تغییرات قیمتی داریم و در این میان ضرر می‌کنیم. مالیات‌های جدید و فشارهای مختلف دیگر در کنار این موضوع، باعث شده تا صدها مانع برای تولید به وجود بیاید که منشاء آن دولت است.

این تولیدکننده خودرو و قطعه ادامه داد: اینطور نیست که این اراده و توان در تولیدکننده داخلی وجود نداشته باشد. هم از نظر فنی و طراحی و هم از نظر توان اقتصادی و صنعتی، این ظرفیت در کشور وجود دارد که کلیه سفارشات خودرو، ناوگان عمومی و قطعات همه وسایل با تولید داخلی تامین شود.

وی تاکید کرد: مشکل از جایی شروع می‌شود که در بحث واردات خودرو در درون دولت و شرکت‌های دولتی تعارض منافع ایجاد می‌شود و از آنجا تولید ضربه می‌خورد؛ چنانچه شاهد آن هستیم که خود شرکت‌های دولتی بزرگ خودروساز ما نیز به صف واردکنندگان پیوستند.

این فعال کارفرمایی در پایان تصریح کرد: در کنار همه این مشکلات، دولت و نهادهایی از واردات حمایت می‌کنند که خودشان حجم بسیار بالایی بدهی به قطعه‌سازان و خودروسازان بخش خصوصی کشور دارند و اگر معتقدند خودروساز و قطعه ساز داخلی نمی‌تواند کاری از پیش ببرد، ابتدا بدهی خود دولت، شرکت‌های تابعه و خصولتی در برابر ما را که رقمی نجومی است بدهند و بعد چنین ادعاهایی را درباره ناتوانی تولیدکننده داخلی مطرح سازند.

شهریاری البته درباره رقم نهایی مطرح شده در تولید بدهی دولت و شرکت‌های دولتی و… به خودروسازان و قطعه‌سازان خصوصی کشور اظهارنظر نکرد اما آخرین رقم ارائه شده در بهار سال گذشته چیزی بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان بود که با تجمیع آن با بدهی شرکت‌های خصولتی و سایر خودروسازان غیردولتی، در نیمه سال ۱۴۰۳ قطعا باید به بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی در برابر قطعه‌ساز داخلی رسیده باشد.

اشتغال کارگر ایرانی برای مافیای خودرو جایگاهی ندارد در پس واردات خودرو منافعی وجود دارد

باوجود همه مشکلاتی که در حوزه تولید خودرو و به ویژه محصولات دیزلی وجود دارد، کارگران و خطر بیکاری آنان در شرکت‌های تولیدکننده خود یکی از عوارض فرعی گرایش به واردات محصولات دارای مشابه داخلی است و در نتیجه کارگران نیز از این زاویه نگرانی‌هایی دارند.

مشاهدات حضوری از دو شرکت تولیدکننده خودروهای دیزلی در سال گذشته نشان می‌دهد که تولید در اغلب این شرکت‌ها با ظرفیت پایین انجام شده و رکود بر این تولیدکنندگان - که اغلب به دلیل شرایط خاص بازار به مونتاژکننده کامل بدل شدند - مستولی شده است.

با این وجود کارگران بیش از امنیت شغلی خودشان حتی نگران صنعت و منابع ارزی کشور هستند. مجتبی حاجی‌زاده (رئیس اتحادیه کارگران صنعت خودروسازی) در این رابطه توضیح می‌دهد: افرادی که در انتخابات دور سیزدهم ریاست جمهوری فعال بودند و خود بعدها سمت‌های مهمی مثل شهرداری تهران و ریاست بنیادهای قوی اقتصادی و… را کسب کردند، با شعارهایی ملی و انقلابی بر سر کار آمدند. آنان درباره خودروسازی‌ها، تورم و بهبود تولید شعارهایی دادند که چون در آن موفق نشدند، نیازمند پروژه تبلیغاتی برای موفق نشان دادن خود شدند.

وی افزود: برخی مسئولان نگاه بسیار آسانی به مدیریت تولید خودرو در کشور داشتند و اکنون که سختی و پیچیدگی کار را از نزدیک دیدند، نگاهشان عوض شده است. حال می‌خواهند بگویند که در عمل کاری می‌خواهیم بکنیم و در میان همه این راه‌ها واردات را برگزیدند.

حاجی زاده تصریح کرد: پرسش اولیه این است که آیا اساساً شهرداری می‌تواند خود به عنوان یک بنگاه اقتصادی اقدام به واردات و قرارداد خارجی کند؟ وقتی ما ناوگان دیزلی و تولید محصولات حمل و نقل عمومی دیزلی در کشور داریم، بستن قرارداد خارجی توسط هر شهرداری در کشور آن هم درحالی که خلاف سیاست‌های کلان رهبری در حوزه اقتصادی است، چه وجاهتی دارد؟

رئیس اتحادیه کارگران صنعت خودروسازی ایران تصریح کرد: هر وارداتی یک حاشیه سودی برای عده‌ای دارد و قطعا تعارض منافع و زدوبند و رابطه دارای منفعتی در این میان وجود داشته که این معامله را به تولید داخلی ترجیح دهند. توازن قدرت میان بخشی که در تولید سود می‌کند با بخشی که از واردات سود می‌برد به هم خورده و این نشانه هشداردهنده‌ای است.

این فعال کارگری تاکید کرد: ما در سال ۱۳۷۸ تعدادی جیپ تولید داخل را نمایشگاهی رونمایی کردیم که ۲۱۰۰ دستگاه از آن تولید شده بود. در آن نمایشگاه همه ۲۱۰۰ دستگاه جیپ تولیدی در نمایشگاه بین المللی پیش فروش شد و یک دستگاه آن نیز به دست مشتریان داخلی نرسید. در چنین شرایطی با این توان فنی شهرداری چطور می‌تواند ادعا کند که ما توان فنی و اقتصادی تولید را نداشتیم و مانع شهرداری شدیم؟

حاجی‌زاده اضافه کرد: اگر شهرداری نیازمند خودروی دیزلی و ناوگان حمل و نقل بود، باید این را به متولی امر که وزارت صنعت، معدن و تجارت است، اطلاع می‌داد و آن وزارتخانه برای شهرداری با کار کارشناسی تشخیص می‌داد که آیا باید خودرو برای شهر وارد شود یا در داخل امکان تولید آن وجود دارد. همه می‌دانیم که شهرداری نمی‌تواند بر مسائل خودروسازی و چالش‌های فنی آن اشراف داشته باشد و قطعاً در کشور تقسیم کار وجود دارد و باید رعایت شود.

وی با اشاره به این نکته که «همه می‌دانند که تولید داخل که برای آن ارز بسیار کمتری مصرف می‌شود از تولید خارجی ارزان‌تر است» گفت: استانداردهای ما، جاده‌ها و خیابان‌های ما و شکل اتاق داخلی اسکان واگن‌ها و اتوبوس‌های ما در حمل و نقل مسافری سنگین کاملا متفاوت با کشورهای دیگر است و صنعت داخلی دیزلی ما اساساً برای تامین نیاز این شکل خاص از بازار شکل گرفته و به تولید برای سوخت‌هایی خاص عادت کرده و محصول متناسب با آن را پس از تجربه و آزمون و خطای فراوان طراحی کرده است. در چنین شرایطی اختراع چرخ از ابتدا با چه منطقی قابل توجیه است؟

رئیس اتحادیه کارگران صنعت خودرو با بیان اینکه «برای مافیای خودرو در کشور مسئله اشتغال نیروی کار داخلی اهمیتی ندارد» اظهار کرد: البته بعید به نظر می‌رسد باتوجه به تبعات اجتماعی و امنیتی بیکارسازی ۲۵۰ هزار کارگر مستقیم خودروسازهای دولتی کشور، کسی توان یا جسارت زمین زدن صنعت عظیم خودروسازی ایران را داشته باشد، اما تضعیف نیروی کار به ویژه در بخش خودروهای دیزلی قابل توجیه نیست.

این فعال کارگری اذعان کرد: مسئولان شهرداری قول‌هایی را به مردم دادند که نتوانستند انجام دهند اما اکنون با سیاه‌نمایی و خودتحقیری نسبت به تولید داخل قصد دارند که در این میان خودی نشان دهند. ممکن است در ادامه نیز شعار عوام‌فریبانه و پوپولیستی دهند که ما خواستیم وارد کنیم و مافیای خودروسازی به ما اجازه تامین نیاز شهر را نداد! در صورتی که این ادعا باتوجه به قدرت فعلی شهرداری بلاموضوع است.

وی افزود: در کل خاورمیانه، شمال آفریقا و شبه قاره هند و آسیای مرکزی تنها کشوری که صنعت خودروسازی را از مرحله طراحی و قطعه‌سازی تا مونتاژ دارا است، کشور ما ایران است. در این هفتاد سال البته نارضایتی از صنعت خودرو وجود دارد اما مردم ما مخالف نابودی این صنعت پرقدمت و استخوان دار هستند و ناراحتی بیشتر مردم بخاطر این حاشیه سود بالا و غیرمنطقی محصولات خودرویی ماست. ما در سطح خودمان سال‌ها نیاز داخلی را در حوزه خودرویی و دیزلی رفع کردیم و توان خود را گذاشتیم.

حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه «ما در میان رقبای جهانی مختلف به دلیل شرایط تحریمی مجبور به انتخاب چین شدیم» گفت: ما به دلیل حق وتو و قدرت اقتصادی چین ناگزیر از انتخاب این فروشنده خارجی هستیم و احتمالا در قبال نفت محصولاتی را باید تهاتر کنیم. این درحالی است که خودروی داخلی هم قیمت پایین‌تری دارد و هم برخلاف مدل خارجی، قطعات یدکی و جانبی بسیار ارزان‌تر و داخلی دارد. در میان مسئولان باید انتخاب کنند که در میان گزینه‌های موجود، سهم تجارت خارجی خود با چین را در این حوزه متمرکز کنند یا در حوزه دیگری خرج کنند.

این فعال کارگری در پایان تصریح کرد: در خودروهای دیزلی و به ویژه اتوبوس، به ازای هر دستگاه وارداتی باید هفت سری کامل لوازم یدکی همان خودرو مثل آیینه، پیچ‌ها، دستگیره‌ها و… از نظر استاندارد وارد کشور شوند و این درحالی است که در صورت خرید از داخل؛ تمامی این قطعات بدون نیاز به واردات در داخل بطور کامل تولید می‌شد و ارز از کشور خارج نمی‌شد. درد این است که وقتی انتقاد از بیلبورد تبلیغاتی می‌شود، حتی نهادهای همین شهرداری نیز در نهایت مقصر را خودشان نمی‌دانند که به تولید داخلی ما اهانت کردند. فردا نیز اگر اتوبوس‌های برقی دست دوم وارداتی از چین بد درآمد، خود شهرداری تهران هم پاسخگو نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • ترجیح اتوبوس‌های برقی برای چیست؟
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و نساجی آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و فولاد آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladfc.ir
  • بلیط فروشی بازی سپاهان و استقلال خوزستان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladsepahansport